زمانیان با بیان اینکه بیشترین مصرف موادآرایشی و بهداشتی منطقه در کشور ماست، گفت: به دلیل اقبال عمومی مردم از این لوازم، همواره سوءاستفاده از این لوازم مورد توجه سودجویان است.

وی با بیان اینکه لوازم‌آرایشی و بهداشتی نامرغوب و غیربهداشتی تبعات زیادی را روی جسم مصرف‌کننده ایجاد می‌کند، گفت: برهمین اساس مبارزه با قاچاق دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی جزو اولویت‌های این پلیس است.

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز ناجا با بیان اینکه عمدتا مصرف‌کنندگان این لوازم با آشنایی و اطلاع کاملی از نوع و مرغوبیت آن ندارند، گفت: بعضا دیده شده است مصرف‌کنندگان به علت قیمت پایین یک محصول اقبال بیشتری نشان می‌دهند اما باید توجه داشته باشند استفاده از کالای نامرغوب غیربهداشتی آثار غیرقابل جبرانی خواهد داشت.

زمانیان با بیان اینکه سال گذشته در حوزه قاچاق دارو و لوازم آرایشی تعدادی زیادی دستگیر شده‌اند، گفت: به دلیل سوددهی این کالاها و از آنجایی که به دلیل گران‌قیمت بودن برندهای اصیل، مردم به سمت مارک و برندهای متفرقه‌ می‌روند، افراد سودجو به سمت سوءاستفاده از این مواد پیش می‌روند و با استفاده از لیبل‌ مارک‌های معروف بازار را از مواد نامرغوب اشباع می‌کنند.

رییس مبارزه با قاچاق کالا و ارز ناجا به مصرف‌کنندگان این گونه وسایل آرایشی توصیه‌کرد: بدون توجه به قیمت این لوازم، اقلام مورد نظر خود را از محل‌های مجاز تهیه کنند.

به گزارش ایسنا، در حالی ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز در عملیاتی، کارگاه زیرزمینی تولید لوازم‌آرایشی غیربهداشتی را منهدم کردند که رول‌های بزرگ برچسب شبنم در این کارگاه به چشم می‌خورد و تولیدکنندگان سودجوی این لوازم با درج برچسب (شبنم) کالای خود را قانونی جلوه می‌دادند و وقتی خریداران کدکالا را به شماره درج شده روی برچسب پیامک می‌کردند، پیامی با این مضمون که «مورد تایید است. نام کالا: موچین و در صورت وجود مغایرت اطلاعات فوق با کالای استعلام شده با سامانه ۱۲۴ تماس حاصل فرمایید» دریافت می‌کردند.