امروز سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
  • ورود به سایت

    Log In

کد مطلب: 1117
تاریخ انتشار : 3 آوریل, 2019 - 21:29
تعداد نظرات: 0

تهیه نقشه متابولیتی از طعم و بوی زعفران


عضو هیئت‌علمی پژوهشکده گیاهان دارویی با بیان این که ایران موفق به تولید موادی شده که کیفیت زعفران را مشخص می‌کنند از تهیه نقشه متابولیتی از طعم و بوی زعفران مناطق زعفران‌خیز کشور خبرداد.وی ادامه داد: اولین کاری که در حوزه زعفران انجام دادیم این بود که ماده‌های مشخص کننده استانداردی که در دنیا وجود […]

عضو هیئت‌علمی پژوهشکده گیاهان دارویی با بیان این که ایران موفق به تولید موادی شده که کیفیت زعفران را مشخص می‌کنند از تهیه نقشه متابولیتی از طعم و بوی زعفران مناطق زعفران‌خیز کشور خبرداد.وی ادامه داد: اولین کاری که در حوزه زعفران انجام دادیم این بود که ماده‌های مشخص کننده استانداردی که در دنیا وجود دارد یعنی refrence materialزعفران.jpg3زعفران.jpg2 را تهیه کنیم و ببینیم زعفران ما چه کیفیتی دارد. همزمان با این اقدام کشورهای اسپانیا و ایتالیا مقالاتی را منتشر می‌کنند که مثلاً زعفران سه شهر خاص ایران را جمع‌آوری کردند و هم‌چنین زعفران سه شهر خاص ایتالیا را هم جمع آوری کردند و متابولیت‌ها، رنگ و بوی زعفران ایران از زعفران ایتالیا یا اسپانیا کم‌تر است. این باعث شد که ما خودمان هم این کار را انجام دهیم و ببینیم می‌توانیم دریابیم کیفیت زعفران ایران به چه صورت است یا نه؟



برچسب ها :



نظرات