دغدغه همه ما واردات و عرضه محصولات سلامت محور است
علیاصغر ذیبخش، قائممقام شرکت بازرگانی حلوایی در حاشیه برگزاری اولین نمایشگاه بینالمللی ایران کازمتیکا که در محل نمایشگاههای هتل کاروانسرای آبادان در منطقه آزاد اروند برگزار شد، اظهارکرد: به بهانه برگزاری این نمایشگاه به این منطقه سفر کردیم و بسیار خرسندیم از اینکه مدیران جدیدی مانند پیرصالحی، معاون وزیر و رئیس اداره غذا و دارو […]
علیاصغر ذیبخش، قائممقام شرکت بازرگانی حلوایی در حاشیه برگزاری اولین نمایشگاه بینالمللی ایران کازمتیکا که در محل نمایشگاههای هتل کاروانسرای آبادان در منطقه آزاد اروند برگزار شد، اظهارکرد: به بهانه برگزاری این نمایشگاه به این منطقه سفر کردیم و بسیار خرسندیم از اینکه مدیران جدیدی مانند پیرصالحی، معاون وزیر و رئیس اداره غذا و دارو و بهفر، رئیس اداره کل آرایشی و بهداشتی در سازمان غذا و دارو کشور در رأس امور قرار گرفتند و رویکردی صحیح و منطقی نسبت به واردات محصولات آرایشی و بهداشتی دارند. جا دارد از ایشان تقدیر و تشکر کنیم.
وی افزود: نمایشگاهی که اکنون به صورت تخصصی در حوزه بهداشتی و آرایشی در حال برگزاری است محلی است تا ما نیز بتوانیم بهطور مستقیم دیدگاهها و نظرات خود را با مسئولان ارشد وزارت بهداشت خصوصاً مدیران سازمان غذا و دارو مطرح کنیم.
وی با اشاره به پیام برگزاری نمایشگاه بینالمللی ایران کازمتیکا به مصرفکنندگان و شرکتها، تصریح کرد: پیامی که این نمایشگاه میتواند برای مصرفکنندگان و شرکتها داشته باشد این است که سازمان غذا و دارو از واردات رسمی محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت قاطع حمایت میکند.
ذیبخش ادامه داد: بسیار خرسندیم از اینکه کالاهایی را وارد میکنیم که سلامت محور هستند و دغدغهای که مدیران سازمان غذا و دارو نسبت به سلامت محصولات آرایشی و بهداشتی دارند، دغدغه ما نیز است.
قائممقام شرکت بازرگانی حلوایی افزود: کالاهایی باید وارد کشور شود و به دست مصرفکننده برسد که با آخرین استانداردهای روز دنیا و آخرین استانداردهای تدوینشده سازمان غذا و دارو مطابقت داشته باشد.
وی افزود: از جهت نظارت و بازرسی موجود روی کالاها و محصولات جای بسیار خوشحالی دارد که این اتفاق رخ داده است؛ زیرا تفاوت میان شرکتهای عرضهکننده محصولات اصلی و استاندارد با افرادی که کالاهای غیر اصل و غیراستاندارد عرضه میکنند، مشخص میشود.
ذیبخش تاکید کرد: وقتی کالا به صورت قاچاق عرضه میشود نظارتهایی که وزارت بهداشت در زمینه استانداردهای لازم و اصل بودن کالا اعمال میکند وجود نخواهد داشت.
مسئلهایی که به وجود میآید این است که ما با واردات رسمی سهم بازار کالای قاچاق را کم میکنیم به طوری که هر مقدار کالا به صورت رسمی وارد شود حجم قاچاق کمتر خواهد شد.
وی افزود: یکی دیگر از دغدغههایی که واردکنندگان دارند این است که وقتی کالا وارد نشود به طبع بر فعالیت شرکتها تأثیر منفی میگذارد و زمانی که فعالیت شرکتها محدود شود حجم نیروی انسانی که در آن مجموعه فعالیت میکنند نیز کاهش پیدا مییابد، به زبان سادهتر وقتی کالا وجود نداشته باشد شرکتها مجبور هستند تا کارکنان خود را اخراج کنند و چنانچه این اتفاق رخ دهد به ازای هر نفر اخراجی یک خانواده ۴ نفره دچار مشکل میشوند و بیکاری تبعات بسیار سنگینی را در زمینههای اقتصادی، معاش خانواده، مسائل اجتماعی، امنیت اجتماعی و… به وجود میآورد.
وی واردات کالاهای استاندارد روز دنیا را باعث بالا رفتن سطح استانداردهای کالاهای تولید داخل دانست و تصریحکرد: قطعاً با محدودشدن و قطع واردات رسمی کالاهای وارداتی سطح استاندارد کالاهای تولید داخل نیز بالا نخواهد رفت.
قائم مقام مدیرعامل شرکت بازرگانی حلوایی، خاطرنشان کرد: امیدواریم همانگونه که اکنون مدیران وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو با رویکرد جدیدشان به ما کمک میکنند در سال آینده نیز به این حوزه توجه ویژهای داشته باشند.
وی از رویکرد جدید مدیریت شرکت بازرگانی حلوایی خبرداد و گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری و تاکید سیاستگذاران نظام، علیالخصوص در حوزه بهداشت و سلامت، این شرکت همزمان با واردات رسمی کالاهای آماده، اقدام به انتقال تکنولوژی و راهاندازی خطوط تولید کرده است و امیدواریم در سال ۱۳۹۸ شاهد عرضه محصولات تولیدی این شرکت به بازارهای داخلی و صادراتی باشیم تا بدین وسیله بتوانیم بخشی از دغدغههای سیاستگذاران این حوزه را مرتفع کنیم.